Albert Heijn
Hoge kortingen
PLUS
Prima assortiment
DEEN
Hoge kwaliteit
COOP
Goede bezorging
 • Gesloten
Jumbo
Goede service
 • Webwinkel gesloten i.v.m. Corona


Brood bezorgen de Wijk

Gratis brood bezorgen in de Wijk? Het aanbod groeit in rap tempo. Bij de internet-supermarkt is dit al enige tijd mogelijk. Wat velen niet weten, je koopt ook gemakkelijk en vlot broden als Busbrood / Vloerbrood sesamzaad bij de online bakkerij. Hier vergelijk je de best gewaardeerde online bakkerijen. Zo check je o.a. het minimale bestelbedrag en handige gegevens als verzendkosten van de webwinkels. Onderstaand tref je ook verdere informatie m.b.t. het aantal producten dat je kan bestellen.Vind direct uit of speltbrood, biologisch of glutenvrij brood te koop is via deze shop. Een geschikte online bakker gezien waar je wil bestellen? Klik op bestellen om te bestellen bij de bakkerij.

Al het lekkers van Bapao tot en met Speltbroodmix, en van Tahin brood tot verse Mueslibrood: je koopt het vandaag de dag gemakkelijk online. Bij de digitale bakker koop je het lekkerste brood. Vaak de volgende dag al in huis. Afhalen in de bakkerij kan ook. Vandaag gebakken, wat ook voor zakelijk gebruik geschikt is. Zo’n 50% van de bakkers mikt puur op brood (onder andere Melk vloer tijger). Steeds meer bakkers zijn veel breder actief en verkopen ook snacks en traktaties als bijv. belegde broodjes. Bekijk nu een van de online bakkerijen. Moeilijker is het niet: online brood kopen bij jouw bakkerij in de Wijk!

* Nieuw: → Online bakkers vergelijken uit de provincie Drenthe. Je vindt op deze website ook meer over Brood bezorgen Bakkerij ’t Stoepje.

6 redenen waarom je eens moet bestellen bij de online bakkerij in de Wijk

 • De kwaliteit van de warme bakker, maar dan online
 • Ruime keuze: denk aan Vlaams notenbrood en Oberländer
 • Plus ruim assortiment aan brood, taart en gebak
 • Snel in huis
 • Afhalen in winkel ook mogelijk
 • Weinig kunstmatige toevoegingen gebruikt

brood bezorgen de Wijk

Online brood bestellen? Je kunt bij steeds meer aanbieders terecht. Denk aan supermarkten als Jan Linders, Spar, Odin, Ekoplaza en Boni, Albert Heijn, Dirk, Coop. Via de supermarkt webwinkels wordt boodschappen bestellen via het internet kinderspel. Wat je mogelijk niet weet: Bij de supermarkt shop je een ruim assortiment vers brood. Bovendien zien we meer en meer pure online bakkerijen zoals bijvoorbeeld 2in1bakkerij.nl. En zeker niet onbelangrijk: ook jouw lokale warme bakkerij heeft vaak ook al een eigen webwinkel. Bij deze bedrijven scoor je vers gebakken Broeder of bijvoorbeeld Hardbrood gebruiksvriendelijk en voordelig online. Je kunt alles ophalen in de shop, maar jij kunt ook kiezen voor thuisbezorgen. Zo simpel is online brood bestellen in de Wijk.

Aanbieder Minimaal bestelbedrag Bezorgkosten Aantal producten Biologisch Glutenvrij Speltbrood Voordeel Meer informatie
albert-heijn-brood
€70,00 €3,95 circa 500 Groot assortiment. Zelf bezorgmoment kiezen
coop-brood
€40,00 €4,95 circa 150 Afhalen in winkel ook mogelijk (€ 2,99)
plus-brood
€25,00 €6,00 circa 250 Al vanaf 25 euro laten bezorgen
deen-brood
€40,00 €0,00 circa 50 Brood gratis laten bezorgen vanaf 40 euro
jumbo-brood
€25,00 €6,00 circa 250 Groot assortiment, al vanaf 25 euro laten bezorgen
spar-brood
€0,00 €4,95 circa 100 Gratis bezorging vanaf 50 euro
hoogvliet-brood
€50,00 €4,99 circa 250 Bewezen de goedkoopste
ztrdg-brood
€25,00 €2,95 circa 50 Knettervers voedsel en (bijzonder) lekkere producten
broodbezorgd-nl
€20,00 €7,50 circa 100 De lokale warme bakker bezorgt bij jou thuis
debakkeraanhuis-nl
€0,00 €0,00 circa 250 Je brood wordt gratis thuisbezorgd!
bakker-bart
€10,00 €4,00 circa 100 Bestel ook de heerlijke snacks van Bakker Bart
glutenvrijemarkt-com
€0,00 €3,95 circa 250 Een heerlijk glutenvrij assortiment aan brood!
broodbesteld-nl
€0,00 Variabel Variabel Online bestellen bij groot aantal bakkerijen in de buurt
debzorgbakkerij-nl
€0,00 €0,00 Variabel Gratis laten bezorgen door de bakker om de hoek
t-stoepje-brood
€0,00 Afhalen circa 150 Het bekende brood van de markt online bestellen

Brood bestellen bij de online bakker in de Wijk

online bakkerij de Wijk

Of navigeer eens naar Bakkerijholleman.nl of Bakkerijvanvoorthuizen.nl. Ook prima online bakkerijen. Dit zijn nog meer plaatselijke concepten.

Online brood bestellen en laten thuisbezorgen: ook in de buurt van Drenthe zien we meer en meer aanbieders. De “traditionele” bakker heeft ook steeds vaker een webshop. Diverse opties zijn er ook via supers zoals Picnic, Spar, Ekoplaza, Jan Linders en Hoogvliet, Dirk, Deen, Boni. Hier bestel je niet alleen Toiletverfrisser / Tarwebrood, maar dus ook gewoon voor het dagelijkse brood. Via onze tool vergelijk je snel alle actieve aanbieders. De meest favoriete online bakkerijen die in Nederland opereren zijn momenteel:

 • 100% versgarantie op het brood van AH.nl
 • BIj PLUS.nl bestel je al online vanaf €25
 • Het Oerbrood van Jumbo bak je zelf thuis af
 • De lekkerste broden van Bakker Bart nu ook online
 • Het echte ambachtelijke brood vind je bij ’t Stoepje

Belegde broodjes bezorgen voor lunch in de Wijk?

Belegde broodjes bezorgen in de Wijk? Super voor een geslaagde lunch aan huis. Ook ideaal wanneer je op kantoor wil lunchen. Bovenstaand tref je de beste bakkers uit de regio. Zij verzorgen een heerlijke lunch. Zo kom je goed voor de dag. Top-broodjes van Broodje Oude Kaas en o.a. Broodje Roompaté laten bezorgen waar jij wil. Bestellen bij de online super is ook mogelijk. Bij internet-supers zoals Dirk of Hoogvliet kan je ook terecht voor een goede lunch en boodschappen die je niet direct nodig hebt als Vitamines en/of Spaarlampen van welbekende merken zoals Claerkampster. Eenvoudig bestellen, en zakelijke klanten betalen achteraf. Bestel vandaag nog alles online. Bekijk nu ook het laatste over Brood bezorgen Zweeloo.

Brood bezorgen op het werk
Versgebakken belegde broden en lunches zakelijk inkopen en laten bezorgen? Voor zakelijke doeleinden heeft dit erg veel voordeel (tijd). In de regio de Wijk zijn er tal van opties. Hierboven vergelijk je ze allemaal. Brunchen jullie als samen met het personeel? Tip: Alle benodigdheden voor de lunch bestel je gewoon online, bij de supermarkt. Een super als Jumbo of Dirk staat bekend om vers brood tegen lage prijzen. Niet alleen brood, bestel hier ook Rookvlees en Gebraden Gehakt. Aan het einde van de maand een factuur. Kijk snel of het iets voor jou is.

Alles van speltbrood tot wit brood

Brood gemakkelijk thuisbezorgd

Afhalen bij bakkerij

Elke dag op bestelling afgebakken

Plaats een reactie