logo-jumbo
 • Goede service
 • Vanaf €3,95
 • Minimaal €50
 • 32.000+
logo-albert-heijn
 • Beste aanbiedingen
 • Vanaf €4,95
 • Minimaal €50
 • 27.000+
logo-plus
 • Hoge kwaliteit
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €25
 • 20.000+
butlon
 • Top bezorging
 • Vanaf €6,95
 • Minimaal €50
 • 2.000+


Brood bezorgen Leek

Gratis brood bezorgen in Leek? Dat is sinds kort mogelijk. Hiervoor kan je uiteraard naar de online super. Maar je vindt nu ook makkelijk en voordelig brood zoals Toscaans tomatenbrood en ook Melkvloer bij de bakkerij, 100% online. Via het onderstaande overzicht speur je naar de populairste online bakkerijen. Details over bijv. de minimale orderwaarde en ook servicekosten van de webshops. Hieronder vind je daarnaast handige details over de soorten broden die worden aangeboden. Je ziet in een oogopslag of speltbrood, biologisch of glutenvrij brood bestelbaar is in de webwinkel. Heb jij een goede online bakkerij gevonden? Tik op de “online bestel” button , en je wordt doorgestuurd naar de shop.

Alles van Bagel tot ook Balep Korkum, en van Desembrood tot knapperige Donker meergranenbrood: je bestelt het momenteel super simpel online. Bij de online bakkerij is het aanbod ruim te noemen. Niet zelden binnen 24 uur bij je thuisbezorgd. Je kunt er ook voor kiezen om het op te halen. Het allerbeste afgebakken, voor thuis of of het werk. Bij een gedeelte koop je alleen brood (o.a. Vlechtbrood). Maar sommige andere bakkers specialiseren zich online ook op heerlijke producten als banketproducten. Spot hieronder de bakker of aanbieder waar je wil bestellen. Zo simpel is online brood kopen bij jouw bakkerij in Leek!

* Handig: → Vergelijk alle online bakkerijen uit de regio Groningen. Je vindt op deze website ook meer over Biologisch brood.

Voordeel van de online bakker in Leek

 • De kwaliteit van de warme bakker, maar dan online
 • Ruime keuze: denk aan Toscaans tomatenbrood en Maanzaadbrood
 • Plus ruim assortiment aan brood, taart en gebak
 • Snel in huis
 • Meestal ook af te halen bij de bakkerij
 • Het allerbeste brood online bestellen

brood bezorgen Leek

Online brood bestellen? Er is steeds meer keuze online. Dit doe je gemakkelijk bij onder andere supers als Plus, Jan Linders, Odin, Jumbo en Deen, Coop, Dirk, Albert Heijn. Via deze webshops wordt online boodschappen doen een makkie. Goed nieuws: De bakkerij-afdeling is vaak geïntegreerd in de online omgeving. Ook is het interessant om te kijken naar 100% online bakkerijen als Bakkerijschreuder.nl. En zeker niet onbelangrijk: de versbakker bij jou in de buurt heeft vaak ook al een eigen webwinkel. Bij deze winkels shop jij ambachtelijke Balep Korkum en Rozijnenbrood soepel en tegen een goede prijs online. Online bestelling kun je in de winkel afhalen, of kies voor bezorging, thuis of ergens anders. Zo gemakkelijk is online brood bestellen in Leek.

Aanbieder Minimaal bestelbedrag Bezorgkosten Aantal producten Biologisch Glutenvrij Speltbrood Voordeel Meer informatie
albert-heijn-brood
€70,00 €3,95 circa 500 Groot assortiment. Zelf bezorgmoment kiezen
plus-brood
€25,00 €6,00 circa 250 Al vanaf 25 euro laten bezorgen
deen-brood
€40,00 €0,00 circa 50 Brood gratis laten bezorgen vanaf 40 euro
jumbo-brood
€25,00 €6,00 circa 250 Groot assortiment, al vanaf 25 euro laten bezorgen
spar-brood
€0,00 €4,95 circa 100 Gratis bezorging vanaf 50 euro
hoogvliet-brood
€50,00 €4,99 circa 250 Bewezen de goedkoopste
ztrdg-brood
€25,00 €2,95 circa 50 Knettervers voedsel en (bijzonder) lekkere producten
broodbezorgd-nl
€20,00 €7,50 circa 100 De lokale warme bakker bezorgt bij jou thuis
debakkeraanhuis-nl
€0,00 €0,00 circa 250 Je brood wordt gratis thuisbezorgd!
bakker-bart
€10,00 €4,00 circa 100 Bestel ook de heerlijke snacks van Bakker Bart
glutenvrijemarkt-com
€0,00 €3,95 circa 250 Een heerlijk glutenvrij assortiment aan brood!
broodbesteld-nl
€0,00 Variabel Variabel Online bestellen bij groot aantal bakkerijen in de buurt
debzorgbakkerij-nl
€0,00 €0,00 Variabel Gratis laten bezorgen door de bakker om de hoek
t-stoepje-brood
€0,00 Afhalen circa 150 Het bekende brood van de markt online bestellen

Brood bestellen bij de online bakkerij in Leek

online bakkerij Leek

Ga ook eens naar Broodbezorgd.nl of Debezorgbakkerij.nl. Bakkerijen met een uitgebreid assortiment. Verwacht van hen nog geen landelijke bezorging

Brood bestellen en laten thuisbezorgen: ook in de omgeving Groningen staan de bakkers niet stil. De authentieke buurt-bakker biedt het assortiment doorgaans ook online aan. En daarnaast zijn er natuurlijk supermarkten zoals Jan Linders, Jumbo, Lidl, Plus en Albert Heijn, Dirk, Dekamarkt, Boni. Hier bestel je niet alleen Stroop of Diepvries, maar dankzij de eigen bakkerij bezorgen ze ook brood. Op deze website vergelijk je snel alle internet-bakkers. Gewaardeerde internet-bakkers die landelijk actief zijn, zijn momenteel:

 • Tientallen broden op AH.nl, inclusief ruim aanbod beleg
 • Vers gebakken brood en heerlijke taarten vind je op PLUS.nl
 • Vers brood bestel je eenvoudig op Jumbo.com
 • Op Bakkerbart.nl vind je betaalbaar vers brood
 • Shop online op stoepje.nl en haal bestelling af op markt

Belegde broodjes bezorgen voor lunch in Leek?

Belegde broodjes bezorgen in Leek? Natuurlijk voor de lunch bij je thuis. En helemaal ideaal voor de lunch op kantoor. Check de beste online bakkers in het overzicht. Deze bedrijven organiseren een verse ambachtelijke lunch. Dit valt altijd in de smaak. Smakelijke broodjes van Broodje Cervelaat en/of Broodje Rosbief laten bezorgen waar jij wil. Zoek je ruime keuze tegen de scherpste prijs? Bij o.a. Jan Linders of Dirk shop je alle benodigdheden voor een lunch en boodschappen die je niet direct nodig hebt als Health yoghurt of Aloe vera drink van bijvoorbeeld merken als Boiron. Online inkopen doen is snel, en voor zakelijke klanten zijn er vaak speciale acties. Check hierboven de supermarkten uit de regio. Check ook de laatste updates m.b.t. Brood bezorgen Grijpskerk.

Brood bezorgen op het werk
Dagverse broodjes of een verzorgde lunch bestellen en gratis thuis laten leveren? In het geval van een zakelijke meeting is dit een uitkomst. In de omgeving Leek zijn er tal van opties. In het bovenstaande overzicht kan je meteen een aanbieder kiezen. Lunchen jullie standaard samen op kantoor? Opmerking: Alles wat je nodig hebt vind je het allermakkelijkst bij de supermarkt. Een internet-super als Dirk of Boni bezorgt het brood bij jou aan huis. Maar ook alle andere benodigdheden voor de lunch zoals Speculoospasta en Carpaccio. Eens per maand een overzichtelijke factuur. Plaats jouw eerste bestelling.

Ruim aanbod aan brood

Vaak kosteloze thuisbezorging mogelijk

Dezelfde dag nog afhalen bij de bakker

Ambachtelijke recepten en traditionele producten

Plaats een reactie