logo-jumbo
 • Goede service
 • Vanaf €3,95
 • Minimaal €50
 • 32.000+
logo-albert-heijn
 • Beste aanbiedingen
 • Vanaf €4,95
 • Minimaal €50
 • 27.000+
logo-plus
 • Hoge kwaliteit
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €25
 • 20.000+
butlon
 • Top bezorging
 • Vanaf €6,95
 • Minimaal €50
 • 2.000+


Brood bezorgen Lellens

Gratis brood bezorgen in Lellens? Dat is vandaag de dag de realiteit. Brood kopen bij de online super kan al een tijdje. Nieuw: shop ook probleemloos en goedkoop ambachtelijke Toscaans tomatenbrood of Melk vloer sesam online bij de plaatselijke bakkerij. Op bakkervergelijken.nl bekijk jij de populairste online bakkers. Extra info m.b.t. het bedrag waarvoor je minimaal moet spenderen en bijvoorbeeld servicekosten van de webwinkels. Ook vind jij inhoudelijke info over de soorten broden die worden aangeboden. Vind direct uit of glutenvrij, biologisch of speltbrood online voorradig is. Een passende online bakkerij uitgekozen? Klik op de button om meteen online te bestellen.

Van heerlijke Tarwe vloer sesam tot verse Lampionbrood, en van Rondwit tot verse Meergranenbrood: je vindt het op dit moment gemakkelijk via internet. Bij de internet-bakker heb je ruime keuze. Sommige bakkers bezorgen al de volgende dag. Houd je van een praatje? Haal het dan af bij de bakker. Het meest verse brood ook voor de zakelijke lunch. Ongeveer de helft van de bedrijven focust zich op brood (onder andere Vloerkadet). Echter, een deel van de bakkers bieden een breed assortiment inclusief andere artikelen zoals belegde broodjes. Controleer in de vergelijker-tool een van de online bakkerijen. Ervaar zelf het gemak van online brood kopen bij jouw bakkerij in Lellens!

* Check ook: → Vergelijk ze online, alle bakkers uit de provincie Groningen. Zie ook de nieuwe post over Brood bezorgen Hoogvliet.

Wat is het gemak van de online bakkerij in Lellens

 • Je profiteert van de service van de echte bakker
 • Ruime keuze: denk aan Melkbrood knip en Jouster Pof
 • Naast brood ook gebak en banket bestellen
 • Vaak al binnen 24 uur geleverd
 • Afhalen vaak dezelfde dag nog mogelijk
 • Vers voor jou gebakken

brood bezorgen Lellens

Online brood bestellen? Je kunt bij steeds meer aanbieders terecht. In toenemende mate bestellen Nederlanders bij Plus, Spar, Jan Linders, Ekoplaza of Hoogvliet, Deen, Coop, Dekamarkt. Door de hulp van deze supers wordt boodschappen online doen super eenvoudig. Wat je mogelijk niet weet: Steeds meer supermarkten hebben ook een online bakkerij-service. Een andere ontwikkeling is de opkomst van bakkers die helemaal online georiënteerd zijn zoals Broodbesteld.nl. En bedenk goed: de versbakker bij jou in de buurt biedt steeds vaak een webshop. Hier vind jij alles van Rozijnenbrood en natuurlijk Tijgerbrood prettig en betaalbaar online. Kies voor afhalen of maak gebruik van de (gratis) bezorgservice. Zo eenvoudig is online brood bestellen in Lellens.

Aanbieder Minimaal bestelbedrag Bezorgkosten Aantal producten Biologisch Glutenvrij Speltbrood Voordeel Meer informatie
albert-heijn-brood
€70,00 €3,95 circa 500 Groot assortiment. Zelf bezorgmoment kiezen
plus-brood
€25,00 €6,00 circa 250 Al vanaf 25 euro laten bezorgen
deen-brood
€40,00 €0,00 circa 50 Brood gratis laten bezorgen vanaf 40 euro
jumbo-brood
€25,00 €6,00 circa 250 Groot assortiment, al vanaf 25 euro laten bezorgen
spar-brood
€0,00 €4,95 circa 100 Gratis bezorging vanaf 50 euro
hoogvliet-brood
€50,00 €4,99 circa 250 Bewezen de goedkoopste
ztrdg-brood
€25,00 €2,95 circa 50 Knettervers voedsel en (bijzonder) lekkere producten
broodbezorgd-nl
€20,00 €7,50 circa 100 De lokale warme bakker bezorgt bij jou thuis
debakkeraanhuis-nl
€0,00 €0,00 circa 250 Je brood wordt gratis thuisbezorgd!
bakker-bart
€10,00 €4,00 circa 100 Bestel ook de heerlijke snacks van Bakker Bart
glutenvrijemarkt-com
€0,00 €3,95 circa 250 Een heerlijk glutenvrij assortiment aan brood!
broodbesteld-nl
€0,00 Variabel Variabel Online bestellen bij groot aantal bakkerijen in de buurt
debzorgbakkerij-nl
€0,00 €0,00 Variabel Gratis laten bezorgen door de bakker om de hoek
t-stoepje-brood
€0,00 Afhalen circa 150 Het bekende brood van de markt online bestellen

Brood bestellen bij de online bakkerij in Lellens

online bakkerij Lellens

Of probeer het eens bij Debezorgbakkerij.nl of Bakkerijnollen.nl. Hier hebben ze vaak scherpe aanbiedingen. Zij bezorgen nog in beperkte gebieden in NL.

Brood online bestellen en laten bezorgen: in de omgeving van Groningen groeit het aanbod snel. De authentieke buurt-bakker is steeds vaker online actief. En daarnaast zijn er natuurlijk supers zoals o.a. Ekoplaza, Lidl, Plus, Jumbo en Albert Heijn, Boni, Deen, Dirk. Daar vind je natuurlijk boodschappen als Cremespoeling of Snacks, maar dankzij de eigen bakkerij bezorgen ze ook brood. Met behulp van onze vergelijker vergelijk je helder alle erkende aanbieders van brood. Gewaardeerde landelijke aanbieders zijn de volgende:

 • Tientallen broden op AH.nl, inclusief ruim aanbod beleg
 • Probeer eens de rustieke broden van PLUS
 • Bij Jumbo vind je vers brood tegen een aantrekkelijke prijs
 • Supersnel je brood in huis? Kies Bakkerbart.nl
 • Check de week-aanbiedingen van Bakkerij ’t Stoepje (stoepje.nl)

Belegde broodjes bezorgen voor lunch in Lellens?

Belegde broodjes bezorgen in Lellens? Super voor een geslaagde lunch aan huis. Maar ook handig voor een zakelijke meeting. Hierboven vind je de beste online bakkers. Deze specialisten bieden een verse ambachtelijke lunch. Jij kunt andere dingen voorbereiden. Zalige broodjes van Broodje Kip Kerrie en Broodje Gehaktbal gratis op elke gewenste locatie laten bezorgen. Of ga naar de online super. Bij bijvoorbeeld Dekamarkt of Hoogvliet bestel je beleg, brood en drinken voor een brunch plus overige benodigdheden zoals Scharreleieren en/of Rosbief van merken als onder andere Lindemulder. Snel online bestellen, en zakelijke klanten betalen achteraf. Open vandaag nog een zakelijk account. Check ook de laatste updates m.b.t. Brood bezorgen Grou.

Brood bezorgen op het werk
Brood en alles voor een goede lunch bestellen en gratis thuis laten leveren? Voor een afspraak met een relatie wordt dit veel gebruikt. In de regio Lellens kan je bestellen bij verschillende bakkers. Hierboven tref je het actuele aanbod. Steeds meer bedrijven kiezen voor de bedrijfslunch. Opmerking: Bestel alles voor de lunch goedkoop, snel en eenvoudig bij de super. Een internet-super als Dirk of Hoogvliet biedt alle soorten brood. Uiteraard is hier meer te vinden dan brood, shop online ook Ossenworst en Zalm. Je betaalt het doorgaans achteraf. Een uitkomst voor eenmanszaken en het MKB.

Van stokbrood tot aan belegde broodjes

Brood laten bezorgen wanneer jou dat uitkomt

Afhalen bij bakkerij

Vers voor jou gebakken

Plaats een reactie