logo-jumbo
 • Goede service
 • Vanaf €3,95
 • Minimaal €50
 • 32.000+
logo-albert-heijn
 • Beste aanbiedingen
 • Vanaf €4,95
 • Minimaal €50
 • 27.000+
logo-plus
 • Hoge kwaliteit
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €25
 • 20.000+
butlon
 • Top bezorging
 • Vanaf €6,95
 • Minimaal €50
 • 2.000+


Brood bezorgen Middelstum

Gratis brood bezorgen in Middelstum? Er zijn meer mogelijkheden dan je denkt. Een witbrood bestellen op Ah.nl is niets nieuws. Nieuw: shop ook makkelijk en voordelig lekkere Muffin als ook Krentenbrood via de bakker webwinkel op internet. Op bakkervergelijken.nl zoek je de ambachtelijke online bakkerijen. Extra info m.b.t. het drempelbedrag voor een online bestelling en uiteraard ook servicekosten per online bakkerij. Daarnaast tref je hier handige details over de soorten broden die worden aangeboden. Let erop of speltbrood, biologisch of glutenvrij brood verkrijgbaar is. Een bekwame online bakkerij gekozen? Tik op de “online bestel” button om jouw brood en andere producten te bestellen.

Al het lekkers van Volkorenvloerbrood met sesamzaad tot verse Toscaans tomatenbrood, en van Mueslibrood tot ook Naanbrood: je bestelt het tegenwoordig gemakkelijk via internet. Bij de digitale bakker is er in elk geval genoeg keuze. Sommige bakkers bezorgen al de volgende dag. Even kletsen? Pik je bestelling op in de winkel. Dagverse producten, ook voor kantoor en/of bedrijven. Sommige bakkers richten zich alleen op brood (denk aan Pain de campagne). Een groeiend aantal online bakkerijen bieden een breed assortiment inclusief items als belegde broodjes. Zoek onderstaand de online bakkerij die aan je wensen voldoet. Zo eenvoudig is online brood kopen bij jouw bakkerij in Middelstum!

* Let op: → Online bakkers vergelijken uit de provincie Groningen. Check ook alles over Brood bezorgen Lidl.

Waarom kiezen voor online bakkerij in Middelstum

 • Je bestelt bij de bakker om de hoek
 • Kies uit o.a. Tarvo en Volkorenbrood
 • Inclusief ruim aanbod met (belegde) broodjes en banket
 • Gemakkelijk bezorgd bij je thuis
 • Indien gewenst haal je het af bij de bakker
 • Elke dag vers in de oven gebakken

brood bezorgen Middelstum

Online brood bestellen? Er is steeds meer keuze online. Mensen kopen in toenemende mate bij online supermarkten als Odin, Lidl, Spar, Jumbo en Dekamarkt, Dirk, Deen, Coop. Door middel van de online supermarkt is het online boodschappen shoppen kinderspel. Wat niet iedereen weet: Steeds meer supermarkten hebben ook een online bakkerij-service. Aan de andere kant ontstaan er ook bakkerijen die voornamelijk via internet verkopen: bijvoorbeeld Bakkerijkwakman.nl. En niet te vergeten: zelfs de traditionele warme bakkerij heeft vaak ook al een eigen webwinkel. Bij deze winkels shop jij artikelen zoals Naanbrood en ook Kerststol gebruiksvriendelijk en betaalbaar online. Haal jouw order af in de winkel, of kies voor bezorging, thuis of ergens anders. Zo gemakkelijk is online brood bestellen in Middelstum.

Aanbieder Minimaal bestelbedrag Bezorgkosten Aantal producten Biologisch Glutenvrij Speltbrood Voordeel Meer informatie
albert-heijn-brood
€70,00 €3,95 circa 500 Groot assortiment. Zelf bezorgmoment kiezen
plus-brood
€25,00 €6,00 circa 250 Al vanaf 25 euro laten bezorgen
deen-brood
€40,00 €0,00 circa 50 Brood gratis laten bezorgen vanaf 40 euro
jumbo-brood
€25,00 €6,00 circa 250 Groot assortiment, al vanaf 25 euro laten bezorgen
spar-brood
€0,00 €4,95 circa 100 Gratis bezorging vanaf 50 euro
hoogvliet-brood
€50,00 €4,99 circa 250 Bewezen de goedkoopste
ztrdg-brood
€25,00 €2,95 circa 50 Knettervers voedsel en (bijzonder) lekkere producten
broodbezorgd-nl
€20,00 €7,50 circa 100 De lokale warme bakker bezorgt bij jou thuis
debakkeraanhuis-nl
€0,00 €0,00 circa 250 Je brood wordt gratis thuisbezorgd!
bakker-bart
€10,00 €4,00 circa 100 Bestel ook de heerlijke snacks van Bakker Bart
glutenvrijemarkt-com
€0,00 €3,95 circa 250 Een heerlijk glutenvrij assortiment aan brood!
broodbesteld-nl
€0,00 Variabel Variabel Online bestellen bij groot aantal bakkerijen in de buurt
debzorgbakkerij-nl
€0,00 €0,00 Variabel Gratis laten bezorgen door de bakker om de hoek
t-stoepje-brood
€0,00 Afhalen circa 150 Het bekende brood van de markt online bestellen

Brood bestellen bij de online bakkerij in Middelstum

online bakkerij Middelstum

Of bezoek eens de shop van Bakkerijvankeulen.nl of Bakkerijritsma.nl. Bedrijven met lekkere verse producten. Zij bezorgen nog in beperkte gebieden in NL.

Broden en meer online bestellen + laten bezorgen: in en rondom Groningen is er veel keuze. De lokaal opererende bakkerij is steeds vaker online actief. Diverse opties zijn er ook via lokale supermarkten zoals o.a. Ekoplaza, Lidl, Odin, Jumbo en Aldi, Coop, Dekamarkt, Hoogvliet. Hier doe je boodschappen als Tandenstokers en Energie voeding, maar ook kan je hier vaak online terecht voor vers brood. Op Bakkervergelijken.nl vergelijkt men soepel alle erkende aanbieders van brood. Erkende landelijk actieve online bakkerijen zijn op dit moment:

 • Het brood van AH.nl is 100% ovenvers
 • Het brood van PLUS is langer vers en langer lekker
 • Verser dan Jumbo’s Oerbrood krijg je het bijna niet
 • Supersnel je brood in huis? Kies Bakkerbart.nl
 • Shop online op stoepje.nl en haal bestelling af op markt

Belegde broodjes bezorgen voor lunch in Middelstum?

Belegde broodjes bezorgen in Middelstum? Heerlijk om je lunch te laten bezorgen. Maar natuurlijk ook handig voor de lunch op kantoor. Vind hierboven meteen een geschikte bakkerij/cateraar. Deze specialisten organiseren een lunch op locatie. Hier wordt iedereen blij van. Aangename broodjes van Broodje Gerookte Zalmfilet tot aan Broodje Fricandeau, doorgaans 100% gratis bezorgd. De websupermarkt heeft nog meer te kiezen. In de shop van supers als Coop of Dirk kan je ook terecht voor een goede lunch en andere boodschappen als Auto veiligheidsartikelen en/of Cola van merken als onder andere Bayer. Snel online bestellen, en cash heb je niet meer nodig. Geen losse bonnetjes meer. Check ook de laatste updates m.b.t. Brood bezorgen Hoedekenskerke.

Brood bezorgen op het werk
Dagverse broodjes of een verzorgde lunch laten bezorgen op het werk? Voor een bedrijfsbijeenkomst is dit een uitkomst. In de omgeving Middelstum zijn er tal van opties. Hierboven zet je ze op een rijtje. Brunchen jullie als samen met het personeel? Check: Alle boodschappen voor een gezonde bedrijfslunch koop je goedkoop, snel en eenvoudig bij de super. Een websupermarkt zoals Jumbo of Plus bezorgt vers, ambachtelijk brood tegen een lage prijs. Uiteraard is hier meer te vinden dan brood, shop online ook Pepersalami en Kalkoenfilet. Verzamelfacturen en betalen op rekening. Ideaal voor kleine en grote bedrijven.

Alles van tijgerbrood tot speltbrood

Geen of zeer lage servicekosten bij bezorgen

Of kies voor afhalen bij de bakker

Gezonde vers afgebakken producten op bestelling

Plaats een reactie